Selfish Machine Selfish Machine
Chocolate Rice Jar :3

Sunday, June 1, 2014 @ June 01, 2014 | 0 Comment [s]



Hi! Good evening! Haaa. Nampak tak amende tuuuu? Well to be frank, I pung tak nampak. Almaklumlah, mata empat orang panggil U.U

This is my third time eating this! Amende eh nama dia? Chocolate Rice Jar. Betul? This one yang I post ni ada Oreo kat bottom of the jar! Like aaaaaaaaa. OOOOREEEEEEOOOOOO. Nomnomnom ;)

Since harini hari terakhir nak cheatday kan (amin), so jomlah kita pulun makan. Eventho, ada lagi 2 ketul dalam list belum tertunai. Dah nak keluar dah tup..tup..tup.. moto takdak. Zzzz. Memang boleh bikin gaduh. Tapi seb bek lah jugak hujan. So hasrat hati nak keluar tu pun berlalu bersama air hujan. Lol.

Oh sebelum terlupa, I beli ni kat Instagram yu ollssss. Kakaka. Since dah berjanji dengan tuan jual, so sesiapa yang berminat boleh lah beli menerusi beliau. Kalau I yang recomended, insyaAllah, the bestest. Dont worry, orang dia sangat friendly and baik hati. Looking forward to buy it again. Tunggu perut kosong dulu k? Ahaha. So here's the salesperson? Er. K. Pape jelah.



posted from Bloggeroid

Labels: , ,



Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide