Hai ;)




Know what? My baby boo ni lawak jugak tau kadang kadang. Kalau WhatsApp dengan dia memang tak sah kalau tak gelak sampai rasa macam nak pecah perut. Hiks.

Actually dia hantar 2 gambar tadi. Tapi gambar first malas lah nak included, dah mati biar kan dia. So gambar kedua gambar baby. Acah acah model ice blended bak kata dia. Ahahaha. Oh oh, baby I now kerja kat MPH Bangi Gateway! Boleh lah sesiapa (amaran: lelaki sahaja) nak mengorat. Perempuan kalau nak usha usha pun boleh je. Baby I ni bisexual. Eh? K. Tu tipu. Sesungguhnya dia straight kalah pembaris yang terlurus di dunia. K sambung cerita. Aku bukak gambar and then tengok kat label cup tu. Ngeh ngeh ngeh. Gloria Jean's Coffee!!! Wohohoho. *angkat kening* Bukanlah ape, saje je weeeee hulo business card. Tengok caps lock pun macam whoaaaaa. Bongok baby bongok. K. Sekian cerita. One of my teammate (I guess?). Aha. #TeamZaidi. Ngeh ngeh ngeh. Promote nama coach jap. Asal banyak sangat ngeh ngeh ngeh ni? Zzz -_-

So lastly, promote diri sendiri jap. Aku sebenarnya kan, tengah mencari cari kat mana nak besaukan tulisan dalam app ni. Tapi tak jumpa apakan daya.

NAK TURUN BERAT BADAN? NAK BADAN LEBIH SIHAT/CERGAS? NAK KURUS SEBELUM RAYA? TANYA SAYA BAGAIMANA - 0179639058

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction