Have you ever think about it?



Ahaha. Perasan tak? Well. Ive been skipped fruits like two weeks now (pergi pasar lupa nak beli cuz dah tersilau dengan all yummy foods) eh. Haha. So maybe Monday will be a good starting aite? So yeahhh! My healthy breakfast since the past 2 months (and counting) has arrived! Yahoo! So harini kena pergi beli susu. My burger ayam special yang Ive been craving for WEEKS! And um, how about Coolblog's Oreo Chocolate as desert? Ughh. Sedapnyaaaa semuanyaaaa. Um um.

K. I actually nak cakap pasal the picture. Tapi dah melalut sampai.ke cravingness semua part yang tak masuk frame kenapa? Hum hum. Tapi tu lah kan. People nowadays (aku jugak), memang cam cibai sikit bab bab nutrition ni. Nak sedap je all the time. Ahaha. Betulkan yang biasa, biasakan yang betul. Hee. Muah :*

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction