Posts

Showing posts from July, 2014

The Rose; Lang Leav

Image

Terima kasih.

Baca Whatsapp pagi ni dah cukup nak buat hati ni dah tak rasa pape. Memang cerita dia, takda apa dah nak cerita.

Saya ingatkan awak faham. Tak banyak pun kurang sikit dari banyak pun bolehlah.
Saya ingatkan awak betul nak saya.
Tapi rupanya tak.
Saya ingat, you ll go after me kalau ada apa apa jadi.
Tapi awak dah tinggal saya dulu...
posted from Bloggeroid

MarryCokelat XD

Image
Gua akan rindu minah ni sepanjang cuti Raya ni. Ahaha. Semoga berbahagia bersama Incik Jagung. Eh? Selamat Hari Raya! I laf cu tu den mun en bek! Hihi :*
posted from Bloggeroid

Men.

Image
Each time cuti mesti gaduh. And I don't know why. Memang pesen cuti ni suwey kot? Hah. Diri ni memang sentiasa nak sentap. Memang sentiasa nak terasa. Yang tu memang dah takleh nak buat apa dah.
Kadang kadang aku pun tak faham dengan diri sendiri. Yang suke sangat besarkan hal kecik kenapa?
Cuz I can. Ok bai.
Image
Selamat Hari Lahir Abah.
Our first Ramadan without you.
Heharap abah bebaik je kat sana.
I love you.
posted from Bloggeroid

._.

Image
Kuota update bagi tarikh 4 Julai 2014. Haihh. Kuota siang dah tinggal nyawa nyawa ikan. Nak guna untuk 2 minggu lagi. Hurmmm. Acano ni?
posted from Bloggeroid

Wonderstruck ♥

Image
Urmmm. The smells sooo tempting. All of them smell wonderful. Hurmm. Okay. So siapa nak belanja botol besar pulak ni? Weeeee. Tadi try letak dekat Amna, yang Wonderstruck punya. While me picked Dot. Hurmm. Memula bau dia saaangaaatt kuatt. Like I can pengsan on that time jugak. Eh. Aha. Tapi bila dah lamaaaa, lamaaaaaa, the smells soo umm. I just cant stop smell it on my wrist.

Oh. As far as I know, Taylor Swift cuma ada 3 fragrances. Which is I dah ada 2! Ahaaa. Still looking for the other one. Enchanted Wonderstruck by Taylor Swift. Hum hum. Most of the pages yang aku jumpa either big size punya or travel. Ahh. Mampu tengok dan tengok je dulu buat masa sekarang. Huks.

Tapi bau perfume ni dah ditenggelamkan oleh bau rendang daging mama berbuka tadi. Ahahaha. Lol. Kbai.
posted from Bloggeroid

The Fault in Our Stars.

Image
Hai hai hai. Assalamu'alaikum haiii :)

Sedar tak sedar dah 5 hari kita puasa kann? Yayy! Tepuk tangan semuaaa kepada sesapa yang berjayaaa berpuasa selama 5 hari nii!!! Oh. I baru lepas berbuka ni. Makan mee goreng nomnomnom. Aha. Nak makan mihun sup tadi. Tapi terbantut. Jadi kita sudahi dengan wabillahitaufiqwalhidayah assalamu'alaikum warahmatullahi wabarokatuhh. Fuhhh. Mencabar tahu berbuka kat rumah ni. Sebab kemungkinan untuk mengamalkan ungkapan makan sebelum lapar, berhenti sebelum kenyang itu sangatlahhh tinggi. Except the fact that time berbuka semua orang lapar. K.

And ohh, petang tadi around 1, abam poslaju datang hon depan rumah lantas membuatkan aku yang sedang menyulam mimpi terjaga dengan tiba tiba! Zzz. Terkejut! And yay! Buku dah sampaii!!! From Muorr with lovee kott. Ahahaha. Lol. Walaupun tengok tajuk aku rasa nak gelak. Baca sinopsis belakang pun ummm, aku dah gelak. As long I got the copy, okay lah tu. Bertambah lagi buku buku. Wehehe.

And ahh yess. We …