Selfish Machine Selfish Machine
The Fault in Our Stars.

Thursday, July 3, 2014 @ July 03, 2014 | 0 Comment [s]



Hai hai hai. Assalamu'alaikum haiii :)

Sedar tak sedar dah 5 hari kita puasa kann? Yayy! Tepuk tangan semuaaa kepada sesapa yang berjayaaa berpuasa selama 5 hari nii!!! Oh. I baru lepas berbuka ni. Makan mee goreng nomnomnom. Aha. Nak makan mihun sup tadi. Tapi terbantut. Jadi kita sudahi dengan wabillahitaufiqwalhidayah assalamu'alaikum warahmatullahi wabarokatuhh. Fuhhh. Mencabar tahu berbuka kat rumah ni. Sebab kemungkinan untuk mengamalkan ungkapan makan sebelum lapar, berhenti sebelum kenyang itu sangatlahhh tinggi. Except the fact that time berbuka semua orang lapar. K.

And ohh, petang tadi around 1, abam poslaju datang hon depan rumah lantas membuatkan aku yang sedang menyulam mimpi terjaga dengan tiba tiba! Zzz. Terkejut! And yay! Buku dah sampaii!!! From Muorr with lovee kott. Ahahaha. Lol. Walaupun tengok tajuk aku rasa nak gelak. Baca sinopsis belakang pun ummm, aku dah gelak. As long I got the copy, okay lah tu. Bertambah lagi buku buku. Wehehe.

And ahh yess. We often heard the quote says that when we have the money, dont know what to buy. When dont have the money, we want everything Kakaka. I doubt that. Sebab akuuuuuu, ADA DUIT PUN NAK. TAKDA DUIT PUN NAK JUGAK Eh. Aha. Yeeee. Duit pinjaman ni pun dah susut dramatically (guna term belaja dalam kelas BI haritu) hiks. I nampak tu I beli. I beli tu I nampak. Minggu depan je Ive expecting 3 parcels. Heharap mama tak terkejut. K. If the parcel come on Wed or Thurs I tak kesah sangat. Cuz the percentage that I am going to retrieve it like 80%. Macam petang tadi. Ahakz. So mom wont ask much. Oh myy oh myy. Thats all for now. Catch ya later!

posted from Bloggeroid

Labels: , ,



Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide