Wonderstruck ♥



Urmmm. The smells sooo tempting. All of them smell wonderful. Hurmm. Okay. So siapa nak belanja botol besar pulak ni? Weeeee. Tadi try letak dekat Amna, yang Wonderstruck punya. While me picked Dot. Hurmm. Memula bau dia saaangaaatt kuatt. Like I can pengsan on that time jugak. Eh. Aha. Tapi bila dah lamaaaa, lamaaaaaa, the smells soo umm. I just cant stop smell it on my wrist.

Oh. As far as I know, Taylor Swift cuma ada 3 fragrances. Which is I dah ada 2! Ahaaa. Still looking for the other one. Enchanted Wonderstruck by Taylor Swift. Hum hum. Most of the pages yang aku jumpa either big size punya or travel. Ahh. Mampu tengok dan tengok je dulu buat masa sekarang. Huks.

Tapi bau perfume ni dah ditenggelamkan oleh bau rendang daging mama berbuka tadi. Ahahaha. Lol. Kbai.

posted from Bloggeroid

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction