Posts

Showing posts from November, 2014

wonderland.

Flashing lights and we  Took a wrong turn and we  Fell down a rabbit hole.
You held on tight to me  'Cause nothing's as it seems I'm spinning out of control.
Didn't they tell us don't rush into things? Didn't you flash your green eyes at me? Haven't you heard what becomes of curious minds?
Ooooo
Didn't it all seem new and exciting? I felt your arms twisting 'round me I should have slept with one eye open at night. 
We found wonderland You and I got lost in it And we pretended it could last forever aye We found wonderland You and I got lost in it And life was never worse but never better aye aye
Aye [x5] In wonderland  Aye [x5] In wonderland  Aye [x5] In wonderland  Aye [x5] In wonderland 
So we went on our way  Too in love to think straight  All alone or so it seemed. 
But there were strangers watching And whispers turned to talking And talking turned to screams.
Oooooh
Didn't they tell us don't rush into things?  Didn't you flash your green eyes at me? Didn't you calm m…

monday couple!

Image
hurmmmm. jangan sweet sangat boleh? i jealous nih. hurm.

bila amna datang tido sekali.

Image
amna, smart tak? *sambil tetunjuk wallpaper phone*

entahlah. taktahu.

kabo lah cepat. takmau jawab taktahu.

tak taahuuuuuu. nak jawab apa bila dah taktahu.

dahtu kabo lah smart. susoh mende. smart ke dok?

tak tahu.

grrrrr. pakai baju gitu. sikat rambut gitu. pakai tie gitu. takkan dok smart.

hahaha

jawablah smart. eish budak ni.

ho laa. smart smart.

dikna kenal dok sape tu?

abang qirin kan? *sambil gelak terkekek kekek*

hahahahahahaha *gelak kekuat sambil gigit amna pastu tido*

relationship.

Image
p e r e m p u a n

hai? so lets start.

okay. this entry sebenarnya macam more to myself. sebab rasanya macam takde sesape pun perangai serupe setan cam aku ni. ahaha. tapi tak kesah lah. just sharing. sharing is caring kan? ahaha *kenyit mata sekali*

so. perempuan ni banyak character tau. dia dengan family lain. dengan kawan kawan lain. dengan kawan baik lain. dengan kawan gaduh lain. dengan kawan lelaki lain. dengan kawan perempuan lain. dengan pakwe lain. hah. kan? well i just nak cerita pasal orang terakhir tu je. ahaha. sebab yang lain tu macam bebiasa je :)

so pertamanya, kalau dengan pakwe, jangan mengada/merajuk.
awak tu siapa nak merajuk dengan orang? apa pentingnya perasaan awak yang sampai pakwe kene amek tahu sangat ni? yang pakwe kene layan, turutkan segala permintaan awak ni. tolongla sedar awak tu bukan sesape tau. makwe je kot? bukan bini. ha gittew

kedua ehem. jangan nak gegedik hantar mesej/whatsapp/wechat/mention @ DM kat twitter
awakk, akak akak adik adik cantik sekali…

:')

Image
hai? rindu saya? ahaha. saya hidup lagi tau. ade je kat sini. jangan rindu rindu saya tau? ahaha. okay. selamat malam :)
things are not going to be the same.

*sigh*
posted from Bloggeroid
Image
Image
bila cuti sem. and taktahu nak buat apa.haih.
sayang, ai nak pergi penang boleh?
k sah sah takkan dilayan. kbai.

5.11.2014 - Human Computer Interaction

Image
hai! hahahahaha. baru rasa normal sikit cerita pasal harini. hum hum. so harini exam lewat sikit dari kebiasaan. dah bagitahu dah kan haritu kan paper start pukul berapa kan? jangan bebuat tanya pulak. haaaaaaaaaaaaaa. so em. harini paper agak mencabar. peh. berpeluh jugak lah jawab. peh. lagi satu ADA KE PATUT BUAT EXAM DALAM DEWAN DEPA BAGI KIPAS JEK?! DAH LAH SATU ROW SATU KIPAS JEK DIA BAGI! MAIGAWDDDD.

teringat lagi tau masa sem 1 dulu. duduk orientasi dalam dewan punyalah sejuk nak mampus. BILA DAH SEM 5 DIA BUAT KITORANG MACAMNI?!!! hahh. panas ni panas nih. dahlah aku pakai shawl kan harini. berbelit dah satu hal tau panas. pastu kipas dalam dewan tu bukan sebelah aku! T.T sedih tau. haaaaaaaaaa. jap. belanja selfie harini jap. kakaka. lol. satu hari satu selfie k. kbai.


pakwe saya cakap gambo ni comel. kbai.
oh. sebelum terlupa. harini bangun cek whatsapp and dapat voice note dari incik pakwe! hahhhh. nyanyi lagu taylor swift. so i call him hamdan swift harini. maigawd. comel gi…

4.11.2014 - Web Programming 1

Image
hai? hiks. actually entry ni patut post semalam tau. tapi iolls terlupa! hah! halaaaaaaaaaaaaaaaaa. jap jap jap. belanja selfie jap. jap jap.

maaf atas kecomelan. kakaka. well seriously, taktahu jugak nak cakap apa. hum hum. yelah, bende lepas usah dikenang. tu je mampu cakap. kakaka. web hurmm. it's easier than statistic lah kan. sebab statistic aku keluar awal. and web aku keluar lewat sikit. kakaka. so that's that. taktahu dah nak cakap apa. kbai.

hai sarung kad matrik baru!

Image
yay ada sarung kad matrik baru! ahaha. kemain iols whatsapp encik pakwe tanye kaler ape lawa. and dah sah sah dia akan pilih purple. so yeah. kakaka

lol

Image
online fesbuk dan ternampak ini! and kenot berhenti gelak! kakakaka. hamboiii incik coachhh. nak pasang lagi satu ke? ehem ehem.
p/s: rasanya macam incik coach nak matchingkan ayah n ibu in arab (abi n umi). kot la kot. kot. hahahahaha

bila nak kurus?

Image
yay lepas gian nak makan roti jala! ahahaha.

and haaaaaaaaa. dinner! peh peh peh. uncle bob peh. dengan coolblog peh. kbai

alkisah JDT kalah

Image
akisahnya bila JDT kalah. ahahaha. sabitnya pulak ke biskut tiger. ahahaha.
#mademyday

BBWB 2014 Preview Pass!

Image
so tell me, apa aku nak buat dengan ini? *kekening*

T.T

Image
so. cemana cerita dia ni? ada lagi 2 bijik kut buku fixi yang aku belum simpan (simpan untuk masa emergency bila bosan dan dah tak ada buku nak baca actually). ahaha. tapi nak beliiiiiiiiiiiiii. hurm. duit untung niaga dulu ade lagi. duit bengkel yang memula nak pi tapi tak jadi pi pun ada lagi. tapi hurm. duit tu dah simpan nak guna pi dating. sebab duit raya tahun lepan and tahun ni aku dah guna. well, duit tu pun actually niat nak guna time dating. tapi dah the date was cancelled. tak dapek ah den buek apoo. haaaaaaa.
ni sekarang ni pun tengah duk usha usha. haihhhh. please nakkkk. hurm. siapa jek yang pernah hadiahkan aku buku ek? seronoknya kalau dapat hadiah buku. walaupun ade banyak lagi bende lan yang aku nak. eh? hahaha.


main reason nak beli sebab dapat ni jek. dahlah limited. haihhhhhhhhh.