Selfish Machine Selfish Machine
2014 wrapssszzzzz

Wednesday, December 31, 2014 @ December 31, 2014 | 0 Comment [s]


you know what? i should've been posting it like em...lat semester kot? tapi last last terperuk dalam draft berabad. lulz. well um. please dont read it. just dont. ahh dah taktahu nak cakap apa. 2014. not a really good year for me. seriously. um, lol, im being silly. kahkahkah. k lah bai. oh btw, happy new year! :)

takde tajuk

Tuesday, December 30, 2014 @ December 30, 2014 | 0 Comment [s]

it might be late. but i dont care. HAPPY BIRTHDAY ALIN! ahaha. um. okay. semalam hantar text kat dia "happy birthday! lol" and she replied with "hehe. tenkiu. lol back!". OMG! seriously? did she really replied me lol back? hahaha. its kinda surprising. kahkahkah. sejak bila adik aku pandai lol lol ni. lololololol. tak kesah lah. tapi tapi....aku kekadang confuse jugak. dia ni nak masuk umur berapa. dah hujung tahun sangat. rupanya baru 18. serious lah? nasib baik aku tak letak umo dalam text tu.

oh oh oh. encik pakwe punya first paper start 29th jugak. next and last paper next week. so ahahaha goodluck! em. know what? i actually waiting for em.. maybe a "hai awak! paper dah habis!". lol. yes lol. ahahaha. like i usually did. nak start exam text. dah habis exam pun text. ahaha. unfortunately, encik pakwe tak macam saya. lol. but im okay. im okay. ahaha. okbai!


p/s: baru tengok cerita ni semalam. marathon part I & part II. oh my. sedihnya. huks


Monday, December 29, 2014 @ December 29, 2014 | 0 Comment [s]


ahahaha. em. ye. macam akulah sekarang ni. takde apa oleh buat. dan takde ape nak buat. rutin harian bangun, tido, makan, minm, kencing, berak, baca buku, online, tweet mengarut, bukak whatsapp dan renung nama sesatu kekonon ada yang nak typing ke. pastu kalau nampak orang yang diperhati tu online (dalam case ni ada 2 orang), pastu acacah typing (dengan harapan orang sana nampak) tapi delete balik. aih. takde functionnya duduk rumah. nak keluar hujan memanjang. hujan memanjang okaylah lagi dari hujan main main. serius mempermainkan perasaan. piupiupiu.

haritu posmen sampai. hantar surat macam biasa. bila bukak dan baca isi surat tu tetiba datang rasa menyesal (sekejap je i promise) lepastu sambung baca buku dan tak ingat dah isi surat tu. ahaha. em. apa nak jadi dengan hidup kau ni mira? entahlah. aku pun taktahu.

the book thief

Sunday, December 21, 2014 @ December 21, 2014 | 0 Comment [s]


ahahaha. rajinnya kak dayah share post tu. wuwuwu. ayat yang memula tu sebenarnya aku letak bawah sekali. taaaappiiiii.....sebab aku nak bagi kak dayah perasan (sebab ni dari goodreads direct ke facebook), aku pun cut and paste kat atas! ahahaha. hum hum. rindunya Aidan Tech. hum hum.

oh oh! terima kasih buat hadiah ini! dan terima kasih jugak kepada pelakon tambahan! ahaha. terharu gila! wiwiwi. patutlah masetu korang kemain sangat tanya "suka buku apa?". haih. terpedaya. naifnya saya sebab tak rasa apa apa lansung. paling tak boleh blah lah kan soalan, "buku apa yang takde lagi?" dengan "buku mana yang paling nak?". ahahaha. adeh adeh adeh, kelakar tau. aku pulak dengan muka innocentnya pi lah tunjuk bebuku yang dalam wishlist tu. em em.

p/s: mase dorang tanya buku apa yang paling nak tu, aku tunjuk buku IQ84 by Haruki Murakami. kah kah kah. dulu nak. sekarang taknak dah. lol :p

Labels: , ,


nyam

Thursday, December 18, 2014 @ December 18, 2014 | 0 Comment [s]


i lololololololololololololololove you.
hiks :3

hai?

Friday, December 12, 2014 @ December 12, 2014 | 0 Comment [s]

hai?

lol.

nak cakap hai je ni.

okbai.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide