ahahaha. em. ye. macam akulah sekarang ni. takde apa oleh buat. dan takde ape nak buat. rutin harian bangun, tido, makan, minm, kencing, berak, baca buku, online, tweet mengarut, bukak whatsapp dan renung nama sesatu kekonon ada yang nak typing ke. pastu kalau nampak orang yang diperhati tu online (dalam case ni ada 2 orang), pastu acacah typing (dengan harapan orang sana nampak) tapi delete balik. aih. takde functionnya duduk rumah. nak keluar hujan memanjang. hujan memanjang okaylah lagi dari hujan main main. serius mempermainkan perasaan. piupiupiu.

haritu posmen sampai. hantar surat macam biasa. bila bukak dan baca isi surat tu tetiba datang rasa menyesal (sekejap je i promise) lepastu sambung baca buku dan tak ingat dah isi surat tu. ahaha. em. apa nak jadi dengan hidup kau ni mira? entahlah. aku pun taktahu.

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction