Selfish Machine Selfish Machine
the book thief

Sunday, December 21, 2014 @ December 21, 2014 | 0 Comment [s]


ahahaha. rajinnya kak dayah share post tu. wuwuwu. ayat yang memula tu sebenarnya aku letak bawah sekali. taaaappiiiii.....sebab aku nak bagi kak dayah perasan (sebab ni dari goodreads direct ke facebook), aku pun cut and paste kat atas! ahahaha. hum hum. rindunya Aidan Tech. hum hum.

oh oh! terima kasih buat hadiah ini! dan terima kasih jugak kepada pelakon tambahan! ahaha. terharu gila! wiwiwi. patutlah masetu korang kemain sangat tanya "suka buku apa?". haih. terpedaya. naifnya saya sebab tak rasa apa apa lansung. paling tak boleh blah lah kan soalan, "buku apa yang takde lagi?" dengan "buku mana yang paling nak?". ahahaha. adeh adeh adeh, kelakar tau. aku pulak dengan muka innocentnya pi lah tunjuk bebuku yang dalam wishlist tu. em em.

p/s: mase dorang tanya buku apa yang paling nak tu, aku tunjuk buku IQ84 by Haruki Murakami. kah kah kah. dulu nak. sekarang taknak dah. lol :p

Labels: , ,



Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide