bibliophile

tumblr_static_bz2u935bfz4kgookggggcosws.jpg (1536×1109)

a person who collects or has a great love of books aka book lovers.

hahhhh. even I do love books since I was small, I never got the chance to collects all the books that I want. cuz of lack of money. heh. the only books that my parents afford to buy for me back then just Mr Midnight and Harry Potter malay version of course cuz it's hell cheaper than the english ones. and i dont really read english books when i was little. lol. i've alllwaayyyssss wanted to have my own mini library at home. tapi rak pun takde. janganlah kata nak buat mini library. (dan tetibe tukar dari english ke melayu. lol. maaf. tak power english. nak buat ayat tu berjam. heh. tipu je berjam okbai)

dari dulu lagi kalau boleh nak ada bilik sendiri so i got my own space tanpa ada sesapa pun boleh kacau. tapi malangnya, adik iols je dah 6 orang. gedebuk gedebak macam nak runtuh rumah bila semorang ada. so yeah, tak pernah rasa ada bilik sendiri, ada space sendiri. nasib baik lah katil tak share. hurm. lepas kawen lah kot collaborate dengan encik suami buat mini library. wuwuwu. tingginyaaaa citaaaa citaaaa. lol. walaupun rerasanya macam tak dan nak kawen je aku ni. hurmmmmm *tongkat dagu*

well act, saya taktau pun apa motif entry kalini. entah. memandangkan wifi quite good, tjari rancak je tekan tekan keyboard ni. lolz. kbai.

tumblr_nb4rvxwn031trwmuxo1_500.jpg (500×500)

lol

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction