Selfish Machine Selfish Machine
AJLQuPuteh29. k

Sunday, January 18, 2015 @ January 18, 2015 | 0 Comment [s]

emmm. apeni semorang pun duk tweet AJL29 ni?! apeni?! apeni?! wuuuuuu. aku jeke yang layan Harry Potter and The Prisoner of Azkaban pastu layan The Heart Wants What It Wants Selena Gomez? hurmmmmm. k.


pulun tengok Maleficient pulak. berzaman dah tengok tapi tak habis habis. sebab duk buffer je manjang. tengok harini pun tak habis jugak. baru sampai part yang Maleficient dapat balik sayap dia. since i keep switching tabs, jap jap maleficient, jap jap twitter, jap jap facebook. tengok temlen pulak rancak kemain duk tweet pasal AJL29. hurmm. incik pakwe yang rancak kemain sangat duk tweet tu. so akupun..........nak tidur lah. terus takde mood nak sambung movie. esok lah pulak sambung. em. kbai.


Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide