Posts

Showing posts from March, 2015

dream.

i had this one dream last night. well takdelah lama mana pun mimpi ahaha. what kind of mimpi taktahu nak describe macamana. oh god i really dont know how to write anymore. sigh.okay, this mimpi happened kat poli. in front of the poli to be exact. (i think i have one picture of poly's main entrance, tapi lupa kat mana kakaka). so for those yang tahu, depan poli tu jalan besar k. and peliknya, boleh pulak tetengah jalan tu, idk where it is exactly. maybe kat divider tu kot? ada kerusi lepak bebudak poli. and diorang boleh santai santai tengok orang lalu lalang. ahahahaha k. thats funny......and kinda weird. like what the f*ck they put kerusi kat divider? well its not really kerusi yang duduk sesorang tu. its more like em, bench? jap. betulkan bench kan? yang kerusi panjang tu. except its more comfy. nak tidur pun boleh. okay continue. then okay, right infront of me, i saw that black car yang i sangat familiar. milik En Abd.Aziz ahahahahaha. ye abah baby ye. lepas 1sem duduk rumah ba…

nukilan 4 mac 2015

so, terima kasihlah pada sesiapa yang rajin sangat wish tu. yang sampai send dua kali. yang mungkin ada aku reply dan mungkin ada yang tak reply. ye. terima kasih. harapan saya semoga tahun depan kalian lupa lah yang harini hari lahir saya.

sekian terima kasih.
posted from Bloggeroid