dream.

i had this one dream last night. well takdelah lama mana pun mimpi ahaha. what kind of mimpi taktahu nak describe macamana. oh god i really dont know how to write anymore. sigh.

okay, this mimpi happened kat poli. in front of the poli to be exact. (i think i have one picture of poly's main entrance, tapi lupa kat mana kakaka). so for those yang tahu, depan poli tu jalan besar k. and peliknya, boleh pulak tetengah jalan tu, idk where it is exactly. maybe kat divider tu kot? ada kerusi lepak bebudak poli. and diorang boleh santai santai tengok orang lalu lalang. ahahahaha k. thats funny......and kinda weird. like what the f*ck they put kerusi kat divider? well its not really kerusi yang duduk sesorang tu. its more like em, bench? jap. betulkan bench kan? yang kerusi panjang tu. except its more comfy. nak tidur pun boleh. okay continue. then okay, right infront of me, i saw that black car yang i sangat familiar. milik En Abd.Aziz ahahahahaha. ye abah baby ye. lepas 1sem duduk rumah baby, dah boleh cam siap ingat nombor plat lagi wuwuwu. cuma dalam mimpi ni, nombor plat dia lain. idk what number. but im pretty sure that its started with either A (Perak) or J (Johor) plat. but the car itself bagi that kind of feeling; familiarity feeling. berdekah baca ayat sendiri. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. sooooo its time for class! *jalan gedekgedek nak masuk poli* then bump. tetibe pemilik kereta hitam itu turun cermin tingkap sambil senyum tak nampak gigi *ahahahahahaha okay sorry. should not gelak i know. but i just ter-did. and really takdelah takde gigi semua. sikit lah yang takde. okay*. and i terus spontaneously say "hai abah!". and mimpi terus jadi hitam. or did i terbangun eh? taktahu.

well um, i guess, the only person that i called 'abah' except for my abah is him lah kut. i do remember i called one of my abah friend and this jiran (baca: uncle) 'daddy'. and i dont even remember if i ever called anyone else using 'abah'. the word 'abah' itself sangat em, idk. powerful kut. it can make me happy, sad, or both at the same time.

well um, i did called him 'abah' actually......several times kut. idk. well duduk menumpang rumah orang kan. her mum i called 'umi' and takkan her pa i nak panggil 'pakcik'? erks. sounds weird. and err not proper? idk ahahahaha. tapi, i never called him that infront of any family members. i mean, called him directly using that 'abah' ahahahahaha *tetibe tergelak*. alah kalau borak biasa lepas balik kerja sambil main game atau plan nak tweet sesame ke tu biasalah sebut abah abah abah bla bla etc etc. eh jap.

jap. kenapa macam melarat je cerita aku ni? bukan nak cerita pasal mimpi je ke? dah macam karangan bm pun ada. omg miraaaaa. apaaannniiii. ahaha k.

----------finish part I----------

i missed my abah. and wondering why he dont appear in my dream anymore. rasa dia macam sebak jugak kekadang. ingat lagi masa kekecik, aku suka sangat tanya memacam. sekarang dah takde tempat nak tanya apa apa dah. nak tahu apa, tanya google je.

yes google. oh btw, im not gonna steal any of your father just bacause i dont have one anymore. just keep your own father to yourself.

----------finish part II----------

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction