Posts

Showing posts from May, 2015

^.^

Image
terima kasih untuk ini. hiks :*

jangan baca. sebab tak penting pun.

oh. aku tercendeng lagi. susahnya takde kenderaan sendiri. samada naik basikal, atau jalan kaki lah cerita dia lepasni. em. bila dah sesorang ni, macam macam bende sangat boleh buat rasa nak termenangis. nak cari kerja sesorang. nak kerja sesorang. makan sesorang. nangis sesorang. aish. takde sape dah nak peduli aku ni. yang orang boleh nak kata pun sekarang ni, "padan muka" jelah. berbakul 'padan muka' sampai ke muka aku ni. awak pun mesti tengah cakap bende sama kan? "padan muka", "tak guna" tu dah sebati sangat dah ni. bukannye taknak berubah. nak berubah lahni. saya tengah cuba lah ni. tapi takut tu tetap ada jugak.ah okay. bila aku dah start sebut pasal takut. terngiang pulak "sampai bila nak takut?" ni kat dalam kepala. agak agak kalau awak sesorang awak takut tak? mungkin tak kut. mungkin awak ni lahir tahun harimau kut. takpun singa. naga mungkin? saya ni entahlah lahir tahun apa. babi kut. tu yang perangai cam tahpape ni. em.tak…

alkisah ask.fm

Image
so. ada satu soalan ni yang aku tak pernah jawab. sebab 1. soalan dia dalam english. 2. aku tak pandai nak reply dalam english. 3. aku taktahu jugak nak reply apa. ahaha. aku tak delete soalan ni sebab aku tahu ni bukan automatic random question yang aku suka duk tekan bila bosan. sebab permulaan ayat pun huruf kecik. so lagi sah lah ni orang yang tanya. masa dulu memang jakun pasal ask.fm ni. orang taknak tanya, kita tanya sendirik. ahaha XD
tapi aku ada macam syak sorang ni. and rasa macam betul. macamlah. klu? hmm. dia lelaki. yang pasti soalan ni takde kene mengene dengan aku. dia macam more to nak mintak pendapat. and that time, dia tengah fall in love or maybe macam dah berkenan dengan one of friend. jeng jeng jeng. sorry jap ek, aku cakap ni bukan betul. aku cuma MENGANDAIKAN SAHAJA. jangan salahkan aku kalau ada nyawa yang terkorban. sesungguhnya entri ini tiada kene mengene dengan yang mati. insyaAllah yang hidup sahaja. insyaAllah umur panjang lagi kalian kalian ini. Amin. tap…