Selfish Machine Selfish Machine
^.^

Tuesday, May 26, 2015 @ May 26, 2015 | 0 Comment [s]

terima kasih untuk ini. hiks :*

Labels: , , ,


jangan baca. sebab tak penting pun.

Tuesday, May 5, 2015 @ May 05, 2015 | 0 Comment [s]

oh. aku tercendeng lagi. susahnya takde kenderaan sendiri. samada naik basikal, atau jalan kaki lah cerita dia lepasni. em. bila dah sesorang ni, macam macam bende sangat boleh buat rasa nak termenangis. nak cari kerja sesorang. nak kerja sesorang. makan sesorang. nangis sesorang. aish. takde sape dah nak peduli aku ni. yang orang boleh nak kata pun sekarang ni, "padan muka" jelah. berbakul 'padan muka' sampai ke muka aku ni. awak pun mesti tengah cakap bende sama kan? "padan muka", "tak guna" tu dah sebati sangat dah ni. bukannye taknak berubah. nak berubah lahni. saya tengah cuba lah ni. tapi takut tu tetap ada jugak.

ah okay. bila aku dah start sebut pasal takut. terngiang pulak "sampai bila nak takut?" ni kat dalam kepala. agak agak kalau awak sesorang awak takut tak? mungkin tak kut. mungkin awak ni lahir tahun harimau kut. takpun singa. naga mungkin? saya ni entahlah lahir tahun apa. babi kut. tu yang perangai cam tahpape ni. em.

takde ape yang penting pun dalam ni.
mohon jangan carut 'babi' ke saya. mekaseh.


alkisah ask.fm

Monday, May 4, 2015 @ May 04, 2015 | 0 Comment [s]



so. ada satu soalan ni yang aku tak pernah jawab. sebab 1. soalan dia dalam english. 2. aku tak pandai nak reply dalam english. 3. aku taktahu jugak nak reply apa. ahaha. aku tak delete soalan ni sebab aku tahu ni bukan automatic random question yang aku suka duk tekan bila bosan. sebab permulaan ayat pun huruf kecik. so lagi sah lah ni orang yang tanya. masa dulu memang jakun pasal ask.fm ni. orang taknak tanya, kita tanya sendirik. ahaha XD

tapi aku ada macam syak sorang ni. and rasa macam betul. macamlah. klu? hmm. dia lelaki. yang pasti soalan ni takde kene mengene dengan aku. dia macam more to nak mintak pendapat. and that time, dia tengah fall in love or maybe macam dah berkenan dengan one of friend. jeng jeng jeng. sorry jap ek, aku cakap ni bukan betul. aku cuma MENGANDAIKAN SAHAJA. jangan salahkan aku kalau ada nyawa yang terkorban. sesungguhnya entri ini tiada kene mengene dengan yang mati. insyaAllah yang hidup sahaja. insyaAllah umur panjang lagi kalian kalian ini. Amin.
tapi kalau betul sekalipun orang yang aku teka tu dia. alah, dia dah tak minat dah pun dengan kawan aku tu. dia pon dah ada makwe cun melecun kebaboom ha gittewww. kawan aku tu pun dah bahagia dah tak kene kejar. ahaha *gelak jahat*.
okaylah dah habis cerita. kalau tuan punya soalan rajin nak mengaku pun boleh jugak? aku pun ada benda nak tanya kau ni *kenyit mata*


P/s: nak tengok lama mana aku nak simpan soalan tu. sebab nak jawab pun aku takde jawapan. ahakz.



Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide