Selfish Machine Selfish Machine

Tuesday, June 30, 2015 @ June 30, 2015 | 0 Comment [s]

say yes please :/


bab1

@ June 30, 2015 | 0 Comment [s]

walaupun dia comel. kalau dah nama babi tu, tetap jugak babi. ahaha. beli sticker and haiwan ni pun ada sekali. dah alang alang nak buang takut rugi. so kita snap gambo satu pastu post kat sini. lepastu tampal kat plastik sampah. dah penuh nanti kita buang k? ahaha.

malamni makan ubat gatal. and ubat ni mengantuk. harap harap esok terjaga nak sahur. kalau tak terjaga, boleh nangis nanti. sebab dah sesiap masak. siap kuah lebih lagi :/

awak, kejut saya esok pagi boleh? goodnight.

Labels: , , ,


alkisah mengemas

Monday, June 29, 2015 @ June 29, 2015 | 0 Comment [s]

harini busy betul. busy mengemas. busy vacuum. busy lap. busy susun segala files masuk kotak. pastu seal. busy susun buku. simpan buku. lap buku. busy basuh selimut. lipat kain. simpan kain. ahaha. tapi vacuum tak simpan lagi. tak larat. tersadai lagi kat luar. esok lah kut kutip. lepastu terjumpa balang ni. dari tahun 2013. masetu trend duk tulis ape moment pastu simpan dalam balang. so aku pun baca lah balik. ahaha. kelakar. ade jugak moment yang aku sendiri pun tak ingat 😅😅😅

rasa macam nak buat balik je. tapi ahhh. malas. tulis tulis ni dah bukan kerja aku dah. sebab dah lama tak pegang pen menulis, tulisan pun dah macam asdfghjklzzz.

so far minggu ni tak berjalan dengan baik. banyak bende sedih dari gembira. well, takde ape yang gembira jugak pun jadi aku ni. goodnight.

p/s: awak tunggu saya ke? atau awak dah taknak saya ni? sebab saya tunggu awak...


28/06/2015

Sunday, June 28, 2015 @ June 28, 2015 | 0 Comment [s]

dalam banyak banyak bende, bende yang boleh buat aku menyirap tak sampai setengah saat pun bila orang tanya "tu kawan yang selalu dengan awak tu, apa nama dia?". tak kesah lah dari mulut siapa pun. hm. entahlah. orang kawan dengan aku pun kebanyakannya sebab nak kenal dengan aku punya kawan je. most of the time. kadang kadang tu terasa jugak. rasa macam jambatan. tempat orang pijak pijak dari point A nak ke point B. hahh. kenapalah orang macamni wujud. kenapalah bende ni jadi kat aku. hahhh. 😢😢😢


Aini & Ikhmal dah nak kawen! :O

Friday, June 26, 2015 @ June 26, 2015 | 0 Comment [s]


Warning: Ini bukan entry 'bila orang kahwin, aku pun nak kahwin jugak.

ahhh. nak kawen dah pun diorang ni. diorang ni kawan sama sekolah masa duduk Seremban dulu. jadi classmate bila form 3 (masatu aku turun kelas & masuk kelas diorang. hewhewhew). ahhh. aku cuma nak cakap "nak kawen dah pun diorang" je sebenarnya. oklah bai. Selamat Pengantin Baru in advance! :D

#WishlistRaya2015 #2

@ June 26, 2015 | 0 Comment [s]


because i need no new baju. need no new kasut. or kasut. or tudung. or ape ape jelah. since tak dapat beli washi tape ni sebab postage dia mahal sangat *sigh*. so kita taruk dalam wishlist. tunggu dapat duit raya baru beli. itupun kalau tak sold out lagi. kikiki.

p/s: iols maksudkan yang lelandak deduri tu je tauu. meow taknak :3


Labels: , , , ,



Sunday, June 21, 2015 @ June 21, 2015 | 0 Comment [s]

abah, kakak rindu......


#WishlistRaya2015 #1

Saturday, June 20, 2015 @ June 20, 2015 | 0 Comment [s]


ahahaha. baru puasa 3 hari dah sibuk wishlist raya. lol. aku rasa macam....aku tak berapa raya kot tahun ni....kut. lol. well, disebabkan semalam internet kinda okay, aku pun terserempak lah dengan satu ig ni, jual beg. and bukak bukak dan scroll scroll, lalu ternampak ini! act, aku tengah cari bag yang macam bag biru yang aku bawak pergi LI dulu. sebab suka sangat design dia! beg dia lembik. so senang nak sumbat apa. tapi malangnya bag tu dah innalillah. lalu bersemadilah dia di dalam tong sampah. huks. pernah jugak bila dalam KTM, nampak ada amoi pakai, sebijik macam beg aku, cuma kaler je lain. aku pun tahan je diri dari nak tanya, "miss, you beli bag you ni kat mana?". serious talk okay. tapi disebabkan iols pemalu tak bertempat, pertanyaan itu hanya berlegar di benak fikiran. tak mampu diucapkan dengan kata kata :c
okaylah. nak sambung tido. bai.

Labels:


bulan

@ June 20, 2015 | 0 Comment [s]

orang kata, bila dah umur 20 dan keatas ni, kalau kau masih duk potpetpotpet bebel kat blog, maknanya, sampai ke tua lah kau duk still berblogging lagi. yeke? hewhewhew. iols ni pun dah hala hala ke malas dah. ahaha. btw, selamat menyambut bulan Ramadan yow! 🌙🌙🌙



Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide