Selfish Machine Selfish Machine
alkisah mengemas

Monday, June 29, 2015 @ June 29, 2015 | 0 Comment [s]

harini busy betul. busy mengemas. busy vacuum. busy lap. busy susun segala files masuk kotak. pastu seal. busy susun buku. simpan buku. lap buku. busy basuh selimut. lipat kain. simpan kain. ahaha. tapi vacuum tak simpan lagi. tak larat. tersadai lagi kat luar. esok lah kut kutip. lepastu terjumpa balang ni. dari tahun 2013. masetu trend duk tulis ape moment pastu simpan dalam balang. so aku pun baca lah balik. ahaha. kelakar. ade jugak moment yang aku sendiri pun tak ingat 😅😅😅

rasa macam nak buat balik je. tapi ahhh. malas. tulis tulis ni dah bukan kerja aku dah. sebab dah lama tak pegang pen menulis, tulisan pun dah macam asdfghjklzzz.

so far minggu ni tak berjalan dengan baik. banyak bende sedih dari gembira. well, takde ape yang gembira jugak pun jadi aku ni. goodnight.

p/s: awak tunggu saya ke? atau awak dah taknak saya ni? sebab saya tunggu awak...



Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide