Selfish Machine Selfish Machine
pesanan khas di bulan ramadhan

Thursday, July 2, 2015 @ July 02, 2015 | 0 Comment [s]

kalau set alarm, make sure:
- volume set paling kuat
- letak jauh dari capaian tangan
- bila berbunyi jangan off
- set snooze time sekerap yang mungkin
- set alarm tu awal sikit. (eg: 4.30)

hampir nak terbabas sahur harini. gegara annoying dengan lagu alarm sendiri, entah macamana tah boleh ter terslide ke atas mase alarm bunyi. slide ke atas tu maksudnya off alarm. aku set pukul 4.30. dan terjaga kemudiannya pada pukul 5.30 sebab dengar kecoh mama duk kejut bebudak engoi semua yang masih lena diulit mimpi. pendengaran aku memang power sikit berbanding penglihatan. dengar suis lampu kat luar kene tekan je, automatic ambil bantal tekup muka. kuikuikui.

dalam kelewatan bangun pagi tadi, sempat jugak lah aku makan kit sahur aku sampai habis. jap. aku baca bismillah tak tadi ek? emm. pastu air milo setengah kole. dan seteguk dua air kosong. memang peh. dalam masa 10minit. kakaka. achievement unlock gittewww. and sekarang mengantuk tahap gila sampai bila berdiri pun tak nampak jalan sebab mata kabur. hm. nak sambung tidur. kbai 😴😴😴



Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide