#WishlistRaya2015 #3


wishlist number 3: buku.

well takde kene mengene dengan raya pun sebenarnya. first time tengok tajuk pun macam mengancam giler. i mean, horror and crime tu memang genre faveret. nak buat acane. tapi tajuk and cover agak menyeramkan. nak nak pulak aku letak buku tepi katil. betul betul sebelah kepala. takut pulak kalau memalam tido ngiring nampak buku tu 

well ni survey je dulu. its not like im gonna buy it pun. sebab buku pun macam dah menyusut ni. daripada 20 ke 10? ke 11? lebih kurang lah. and ada jugak buku yang aku malas nak continue. sebab asal bukak je mengantuk. like seriously. and chapter dia panjang sangat. almost 28pages! kalau tulisan besar takpe. ni tulisan kecik sangat! *nangis*. kalau nak compare dengan font size standard, maunya 1 chapter yang tulisan kecik sama dengan 50 pages font standard. gila!

now im currently reading Love Letters To The Dead by Ava Dellaira. hadiah harujadi untuk diri sendiri. lol. and the book is quite good! well, my choices sememangnya tiptop belaka. kekeke. except for Casual Vacancy. sampai ke harini takde kekuatan lagi nak sambung baca. bosan T.T baru baca 100+ pages kot. and total ada 900+ pages. sebab ni large font edition. dengan hardcovernya. berat gila k! ahaha okay lah bai.

P/s: beli The Vow jelah. murah pun murah. and lagipun movie die best :D

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction