Oh hi. Um. Im not going to say much. Cuma nak zahirkan sedikit rasa kekesalan atas ke'noob'an diri ini. Sebab? Sebab, dah 9 bulan lebih aku pakai my current phone ni and aku baca tahu macamana nak tukar screenlock background. Em. Wallpaper biasa tahu. Cuma, aku tak tukar. Sebab theme dia dah cantik bagi aku. So tak pernah terlintas di fikiran kalau nak change screenlock background tu, boleh access direct kat gallery pictures. Since ive been rummaging through setting functions for thousand times. I feel really really really noob. Aha. But its okay now. I found it. Goodnight :)

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction