planner? me? thanks. but no, thanks.

11417468_1590629604532112_98115490_n.jpg (320×320)

ahaha. haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! baca tajuk pun dah macam acah acah "eleh bajet lah kau" gitteww haa kan? sorry i cant help myself, thats the way i am. eh. dah macam lirik lagu lah pulak. eh? lulz.

so. actually......gua terrr-beli satu planner ni since it was on sale. (eh) ahahaha. okay namanya FauxDori TN or Traveller's Note (correct me if im wrong). exactly looks like the one in the picture. i also bought mine, mint color. ehem. jap. hujan ke? *jenguk luar tingkap*. okay hujan. huhuhu.

after beli ni rasa macam menyesal pulak.  menyesal kenapa? SEBAB AKU TAK RETI GUNA! ahaha. em. since im not really fancy nak tulis tulis ape ape dalam buku. aku tulis semua dalam blog (kalau rasa nak tulis lah). hagittew. so kalau tulis tulis dalam buku acah acah macam daily diary ni memang tak lah cerita diaaaaa. tapi kalau nak jual rasa sayang pulak eheh.

but....tbh, aku macam ada minat dekat planner lain. err. its not like macam aku nak beli and tulis ke ape ke. aku just minat. the cover, layout, inserts. semua lawa. macam this one. Mambi Happy Planner.

2015-16 Planner - My Life2015-16 Planner - Good Things Are Going To Happen
2015-16 Planner - Every Day Is A Gift
tadaaaaaaaaaaaaaaaa~

the stickers also looking goooooooooooooooooooooooooooooood. ehem. tapi takde duit nak beli hewhewhew. tapi taknak beli pon. kahkahkah. okaylah bai.

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction