Posts

Showing posts from March, 2016

my dilemma, it's you

Here's my dilemma
One half of me wants you And the other half wants to forget
this is my dedication post for you, i know you wont like it. but i just cant. not yet. hshs

goyeng picang cis!

Image
sebab everytime aku masuk giveaway apa apa, mesti tak pernah menang. lol. then bila masuk and menang, aku jadi speechless jap. well, ni cerita dua hari lepas. tapi petang tadi, aku merajinkan dirilah pergi survey kedai. yang end up tak jumpa pon! lol! puas aku masuk sana, u-turn sini, masuk sana, masuk sini, lalu jalan yang sama berulang ulang kali. sampai pening dibuatnya. and sampai phone panas macam nak meletup gegara on location service and map. pun sesat jugak. ahaha. tapi akak tu pun senyap je. aku wasap dia tak reply pun. jap. nak bagi ke taknak bagi sebenarnya ni? aku pun dah confuse. uhuhu.

takyahlah baca. takde ape pun. lol

Image
tbh, march used to be my favorite month. but not anymore. especially March 4. for some reason, i feel that its kinda suwey day for me y'know? because setiap kali 4 haribulan, mesti cuti. asal cuti je 4 haribulan. i mean like, teringin jugak nak rasa celebrate. tetibe classmate nyanyi lagu happy birthday kita. camtu camtu lah. tapi, aku tak pernah rasa pun. hahaha. sedih jap. hohoho. ah lagipun, aku ni pesen tak berapa sangat. orang pun tak kenal. nak expect apa kan? heh.

so, sebenarnya kan, memandangkan dah besar ni kan. rasa macam ubah lah sikit perangai yang macam setan tu. walaupun nak ubah tu rasa macam payah sikit. eherherher. tapi tak jadi sebab kekecewaan yang melampau. lol. wish tahun ni, tak banyak pun. sikit. sangat. yang sampai aku rasa macam "oh why la hidup lagi, bila nak mati ni ugh". sedih. sedih. s e d i h. sumpah sedih. ade lah 2 - 3 orang wish. 7 lah kira. 1 dari Maxis. 1 dari Celcom. 1 dari Jane from MyKupon Malaysia (automated email), 1 dari mama, 1 da…

22

Image
It feels like a perfect night to dress up like hipsters And make fun of our exes, uh uh, uh uh. It feels like a perfect night for breakfast at midnight To fall in love with strangers, uh uh, uh uh.
Yeah, We're happy, free, confused, and lonely at the same time It's miserable and magical. Oh, yeah Tonight's the night when we forget about the deadlines It's time
Uh oh! I don't know about you But I'm feeling 22 Everything will be alright If you keep me next to you You don't know about me But I'll bet you want to Everything will be alright If we just keep dancing like we're 22, ooh-ooh 22, ooh-ooh
It seems like one of those nights, This place is too crowded. Too many cool kids, uh uh, uh uh (who's Taylor Swift anyway, ew?) It seems like one of those nights, We ditch the whole scene and end up dreaming Instead of sleeping.
Yeah, We're happy, free, confused, and lonely in the best way It's miserable and magical. Oh, yeah Tonight's the night when we forget about the hear…