Selfish Machine Selfish Machine
goyeng picang cis!

Monday, March 7, 2016 @ March 07, 2016 | 0 Comment [s]


sebab everytime aku masuk giveaway apa apa, mesti tak pernah menang. lol. then bila masuk and menang, aku jadi speechless jap. well, ni cerita dua hari lepas. tapi petang tadi, aku merajinkan dirilah pergi survey kedai. yang end up tak jumpa pon! lol! puas aku masuk sana, u-turn sini, masuk sana, masuk sini, lalu jalan yang sama berulang ulang kali. sampai pening dibuatnya. and sampai phone panas macam nak meletup gegara on location service and map. pun sesat jugak. ahaha. tapi akak tu pun senyap je. aku wasap dia tak reply pun. jap. nak bagi ke taknak bagi sebenarnya ni? aku pun dah confuse. uhuhu.


Older Post | Newer Post
~

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide