Posts

Showing posts from June, 2016

Nise.

aku, taksahlah kalau social media tu 1 account je aku bukak. paling sikit 2. lol. twitter je ade 2. 1 public. 1 private. tapi private takde tweet ape pun. ni pun dah berbulan tak bukak. facebook? um. 3? hahaha banyaknya hoi! k.

facebook aku yang fiiiirrrssstttttt dulu memang aku tak guna. friend requests banyak. tapi satu tak approve. sebab memang aku tak guna. deactive. uhu. yang kedua? oh tu fb Myra Chups. aku pakai sampai poli gak rasa. dari sekolah sampai poli. poli tu pun sem 1 je kot? tu fb account yang paling ramai friends. lol. tapi deactive jugak akhirnya. last. yang current lah, letak nama sendiri. ehem. pastu cuma ada kawan yang kenal je. tak kesahla poli ke sekolah ke. yang tak kenal, delete request. aha.

tumblr. hurm. sepatutnya ada 1 jek. tapi check tadi cemana tah boleh ade 3? eh? ahaha. yang primary of course lahhhh yang ni. yang second aku buat private. even you know the url, nak access kene ada password. hewhewhew. and surprisingly, dalam tu dah ada 38 post. ahaha. ada…

puasa pun belum. tapi dah beli tudung raya

Image
okay. i seriously dont know what to write. i write. i delete. i write. and i delete it all over again. weh, semua ayat macam pelik je bila aku baca. oh thats why lah banyak sangat draft. publish nye idok pun. lelz. okay so, just nak cerita, yang iols beli 2 shawl baru. heck, shawl? euwww. the old one yang aku beli like um, 2 - 3 years back pun tak terpakai. and, still lagi beli? aduh. actually, yang ni, kak Ina belikan. kak Ina tu ibu Jannah. dia belikan untuk semua kami adik beradik. uhuks. pastu pergi dekat kedai yang mostly semuanya shawl. you name it. shawl bbble ada. shawl keknis ada. shawl neelofa ada. shawl wideshawl ada. shawl printed ada. shawl glitter ada. wehhhhhhhhhhhhhhh. aku tak pakai shawl kot! uhuk uhuk uhuk. okay, bawal crepe ada jugak. tapi bidang 45, which is, i dah berhijrah ke bidang 50. lulz. but hey, ada bawal bubble. but due to the harga RM15 sehelai. im afraid nak amek yang tu. which lead to pembaziran cuz kak Ina tak terima aku amek that grey shawl yang harga…