my brief (i guess) explanation on why i dont want you to come to my house

i dont know how to say it. tapikan. it will be weird if tiba tiba semua orang pun nak datang rumah aku like wadehel kau nak datang rumah aku? like macamlah aku ada kene mengene pulak kan. hm. its your big day. it should be mine too. tapi gitulah. so, kalau tengah gembira gembira riang ria hari raya, janganlah tunjuk dekat orang yang sedang sedih, tak gembira, brmuram durja aiceeewah. hagittew. aku takmo tengok. kalau datang rumah aku nanti, tak ke mak aku tanya nanti. tak ke mak aku sedih jugak nanti dapat anak tak reti base gini. kalau aku jadi mak aku, mesti aku pikir macam "ohh, datang nak tayang anak dia lahtu. yelah, anak dia cerdik. anak aku cenggini cenggini".  dan buatnya pulak mak kau taktahu cerita aku, dia pi tanya pulak "mira .... bila?". hurm. tak ke jatuh air muka mak aku nanti. so, konklusinya. tolong jangan datang rumah aku masa hari bahagia korang. sekian. 

Comments

Popular posts from this blog

😲

Attraction