Selfish Machine Selfish Machine
rip.

Thursday, July 14, 2016 @ July 14, 2016 | 0 Comment [s]


both of ebab's child is dead now. takde sorang pun survive. the first baby died i dont know how. but there he/she is. wrapped with baju lama siapa tah. yang dalam kotak tu second. lived for about em. 3 days i guess? jap check. okay betullah 3 days. then mati jugak. wwll since i used to eat my dinner+supper+sahur at 3am. each time turun makan tu messstttiiiii dengar dia mengeow yang aaaaaaaa tersangatlah bising! uh geram jap. ebab just dont care. but i dont know jugak sebab mama cakap dia macam em, idk. sebab susu pun takde. so i taktau ape yang anak dia makan huks. and ebab pun macam tak peduli jek ke anak dia which makes me sooooo geram! rasa macam nak baling ke tanah ari tingkat 20. huh. main pandai. jaga anak takmau. anak duk mengeow macam kucing gila pun dia relax je lagi tido. dahlah tak tidur sekali dengan anak :(

and now dah tak dengar lah bunyi baby meow mengeow lagi :(

okay habis.

oh btw, i dah habis puasa ganti! YAYERSSSZZZZ! *baling mercun bola merata rata*

kahkahkah. so i sambung dengan puasa 6 pulak. fuhhh. mencabar gilaaaa. tapi baguslah ganti sekarang sebab kalau nak ganti dekat puasa tahun depan pulak nanti malas. at least mood puasa haritu tak berapa nak lenyap lagi. hewhewhew. tapi puasa time raya lagi seronok tau. tak rasa lapar pun. sebab since dah back to usual, kalau rasa tak larat, boleh minum je depan orang. puasa pulak esok harininya (tapi i tak buat gitu k). hahaha.

rasa penat puasa masa bulan puasa ni sebab kalau nak buka, takboleh. tu je. bagi aku lah. serius serius. uhu. so ada 4 hari lagi. pastu raya! lol.

bai.



Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide