Posts

Showing posts from October, 2016
Image

pencuri hati 😂😂😂

Image
masa dia baru baru keluar dulu, i tak ambil kisah pun. tapi ade lah jugak dengar dalam iklan, kat drama pukul 7 tu haa. lagipun, lagu melayu ni i kureng dengar sikit. huhuhu. tapi nak dijadikan cerita, i download lagu ni dalam 3 hari lepas. and lagu niiiiiiii je yang duk main dalam kepala  sampaikan time sembahyang pun dia jadi macam "attahiyya...semua yang ada ada pada dirimu membuatkan aku ku aku jatuh cinta...tulmubarokatus solawatut toyyiba tulillah".  hurm.
SOMEBODY PLEASE HELP ME!
Image