Selfish Machine Selfish Machine
pencuri hati 😂😂😂

Tuesday, October 4, 2016 @ October 04, 2016 | 0 Comment [s]

masa dia baru baru keluar dulu, i tak ambil kisah pun. tapi ade lah jugak dengar dalam iklan, kat drama pukul 7 tu haa. lagipun, lagu melayu ni i kureng dengar sikit. huhuhu. tapi nak dijadikan cerita, i download lagu ni dalam 3 hari lepas. and lagu niiiiiiii je yang duk main dalam kepala 😂 sampaikan time sembahyang pun dia jadi macam "attahiyya...semua yang ada ada pada dirimu membuatkan aku ku aku jatuh cinta...tulmubarokatus solawatut toyyiba tulillah".  hurm.

SOMEBODY PLEASE HELP ME!

Labels: ,



Older Post | Newer Post
Annyeong!

I was in the darkness. So darkness I became.


Navigations!

Diary About Stiff Link


Tweet Me!


Reading Challenge!

2017 Reading Challenge

mira. has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide